Over mij

Voel je welkom bij Massagepraktijk Y-CARE

Mijn naam is Yvonne van Putten, in 1998 heb ik de opleiding sportmassage met NGS diploma afgerond. Vervolgens heb ik aanvullende opleidingen/cursussen gevolgd zoals Deep Tissue Massage, blessurepreventie, bindweefselmassage, lymfedrainage massage, hotstone massage en stoelmassage (Touch-Pro).

 

Naast een eigen praktijk heb ik ook vaak bij diverse sportevenementen zoals de marathon van Rotterdam, de 24-uurs marathon van Almere en volleybaltoernooien gemasseerd.

 

Ik vind het belangrijk om te blijven ontwikkelen want als masseur ben je nooit klaar met leren, in de komende jaren hoop ik nog meer te ontdekken zodat ik mijn klanten nog beter kan behandelen.

 

Tijdens mijn behandelingen combineer ik graag mijn vaardigheden en hoop ik door aandacht, tijd, massage en advies dat je je fysiek en mentaal beter zult voelen.

 

Naast deze praktijk ben ik werkzaam als operatie-assistente. Op de operatieafdeling ben ik tevens ergo-coach en verzorg ik stoelmassages voor mijn collega’s.

 

Bij massagepraktijk Y-care kun je kiezen uit verschillende massages of een massage op maat. Door een brede scholing kan ik verschillende technieken combineren en zo een massage op maat verzorgen. Je wordt behandeld door een enthousiaste masseuse en je krijgt een prettige en professionele behandeling.

Een kijkje in mijn massagepraktijk